Sprijin pentru viata

 

Alexandra-Alina Popa Asociația Studenți pentru viață

46% Complete
230 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații

Despre mine - conteaza prea putin: important este de ce sa sustinem dreptul la viata? de ce sa luptam pentru ca toate fiintele sa se bucure de acest drept? Am un singur raspuns: Pentru ca este cel mai frumos, cel mai pretios si cel mai nobil dar de la Dumnezeu. Sunt multe motivele pentru care femei, familii trec prin momente dificile, situatii de criza. Incercam sa nu judecam ci sa dam o mana de ajutor si impreuna, cu blandete, atentie, responsabilitate, sa le fim alaturi. Mai mult decat atat, sa incurajam atitudini, comportamente de gasire a solutiilor, de incredere in Aproape, de bucurie pentru fiecare fiinta care a iesit sau inca nu, din pantecele unei femei.

Crosul pentru viata - este un eveniment caritabil - la care va invit sa participati, fie activ, prin parcurgerea celor 2 tipuri de trasee, ca spectatori, fie prin donatii, contribuind astfel la activitatile Asociatiei Studenti pentru viata (promovarea valorilor si respectului pentru viata umana, de la conceptie pana la nastere, sprijin si consiliere pentru tinerele aflate in criza de sarcina, programe de informare si formare pentru familie si integrare sociala - mai multe informatii pe www.studentipentruviata.ro)

Din motive medicale nu mai pot alerga, dar sunt bucuroasa sa duc mai departe mesajul acestui cros - impreuna, sustinem viata!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Studenți pentru viață este o organizație înființată în 2013, care oferă sprijin și consiliere tinerelor și adolescentelor aflate în criză de sarcină sau situații de violență și desfășoară programe de formare destinate tinerilor pentru familie și integrare socială.            

Prin intermediul campaniei „Sprijin pentru femeile și familiile aflate în situație de criză” încercăm să atragem atenția, dar și sprijinul, către necesitatea susținerii femeilor și a familiilor, atunci când se află în cele mai delicate perioade ale vieții. 

Evenimentul Crosul pentru viață este o acțiune caritabilă ce are drept scop promovarea respectării și sprijinirii femeilor și familiilor aflate în situație de criză (sarcină neașteptată, violență, abuz, impas material, locativ). Evenimentul este organizat de către Asociatia „Studenți pentru viață” (studentipentruviata.ro) și face parte din „Luna pentru viață”.Fonduri

 

4 Donații

Anonymous

50 RON
Pentru sănătate.
23 Mar 2016
Succes!
22 Mar 2016

alex

55 RON
Succes!
18 Mar 2016
Felicitari pentru mesaj si implicare! Doamne ajuta !
17 Mar 2016