Pentru mame și copii! pentru viață!

 

Alexandra-Alina Popa Asociația Studenți pentru viață

25.5% Complete
255 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații

Bună,

 

Despre mine - contează prea puțin: important este de ce să susținem dreptul la viață? Am un singur raspuns: Pentru ca este cel mai frumos, cel mai prețios și cel mai nobil dar de la Dumnezeu.

Sunt multe motivele pentru care femei, familii trec prin momente dificile, situații de criză. Alături de echipa inimoasă a Studenților pentru Viață și a prietenilor de la Pegas Triatlon Club, avem ocazia să le dăm o mână de ajutor și împreună, cu blândețe, atenție, responsabilitate, să le fim alături, încurajând atitudini pozitive, comportamente de găsire a soluțiilor.

Crosul pentru viață - este un eveniment caritabil - la care va invit să participați, fie activ, prin parcurgerea celor 2 tipuri de trasee, ca spectatori, fie prin donații, contribuind astfel la activitatile Asociatiei Studenți pentru viață :

promovarea valorilor si respectului pentru viata umana, de la concepție pana la naștere sprijin și consiliere pentru tinerele aflate in criza de sarcină programe de informare si formare pentru familie si integrare socială 

Mai mult decât atât, este o ocazie pentru fiecare dintre noi, să arătăm că suntem Oameni, că suntem solidari cu cei care au nevoie de ajutorul nostru, iar bunătatea și generozitatea primează de fiecare dată. Din motive medicale, nici anul acesta nu mai pot alerga, dar sunt bucuroasă să duc mai departe mesajul acestui cros - împreună, susținem viața, susținem mamele și copiii în dezvoltarea lor la nivel material, socio-profesional.

 

Pentru că a dărui, mai ales celor aflați în nevoi, este un gest firesc al fiecărui OM. Fii Om, fii Galant OM

 

Ajutorul tău contează :)

Hai la Cros! Hai să faci bine! 

 

Mai multe date despre cauza susținută și despre eveniment găsești aici:

http://www.crosulpentruviata.ro/despre-eveniment/

http://studentipentruviata.galantom.ro/projects/view?id=331

 

Mulțumesc,

Cu bucurie, Alina


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Studenți pentru viață este o organizație înființată în 2013, care oferă sprijin și consiliere tinerelor și adolescentelor aflate în criză de sarcină sau situații de violență și desfășoară programe de formare destinate tinerilor pentru familie și integrare socială.            

“Crosul pentru viață”  2017  este un eveniment sportiv caritabil organizat de către Asociația Studenți pentru viață în colaborare cu Pegas Triatlon Club, al cărui scop este acela de a atrage atenția asupra diverselor probleme sociale legate de respectul pentru viață, promovând totodată, un stil de viață sănătos și echilibrat

        “Crosul pentru viață”  2017  este un eveniment sportiv caritabil organizat de către Asociația Studenți pentru viață în colaborare cu Pegas Triatlon Club, al cărui scop este acela de a atrage atenția asupra diverselor probleme sociale legate de respectul pentru viață, promovând totodată, un stil de viață sănătos și echilibrat. Acest proiect face parte din seria

 

5 Donații

Anonymous

75 RON
17 Mar 2017

Anonymous

15 RON
pic cu pic
16 Mar 2017

Anonymous

100 RON
succes! :)
15 Mar 2017

Anonymous

35 RON
03 Mar 2017
01 Mar 2017