Haideți să ajutăm și noi

 

Alexandru Zaharia Asociația Studenți pentru viață

37.142857142857% Complete
260 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
5
Donații

Asociatia Studenti pentru viata sprijina femei si familii in situatii dificile, de criza. Haideti sa dam cu totii o mana de ajutor!

Pe 18 martie 2017 are loc in parcul IOR evenimentul caritabil Crosul pentru viata, unde vom imbina frumusetea unei zile in parc cu generozitatea si ajutorarea celor care au nevoie de sprijin.

Afla mai multe pe www.crosulpentruviata.ro si sprijina cauza printr-o donatie...in limita stocului disponibil :)

Targetul meu poate parea greu de atins, dar pic cu pic se face mult si se face bine.

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Studenți pentru viață este o organizație înființată în 2013, care oferă sprijin și consiliere tinerelor și adolescentelor aflate în criză de sarcină sau situații de violență și desfășoară programe de formare destinate tinerilor pentru familie și integrare socială.            

“Crosul pentru viață”  2017  este un eveniment sportiv caritabil organizat de către Asociația Studenți pentru viață în colaborare cu Pegas Triatlon Club, al cărui scop este acela de a atrage atenția asupra diverselor probleme sociale legate de respectul pentru viață, promovând totodată, un stil de viață sănătos și echilibrat

        “Crosul pentru viață”  2017  este un eveniment sportiv caritabil organizat de către Asociația Studenți pentru viață în colaborare cu Pegas Triatlon Club, al cărui scop este acela de a atrage atenția asupra diverselor probleme sociale legate de respectul pentru viață, promovând totodată, un stil de viață sănătos și echilibrat. Acest proiect face parte din seria

 

5 Donații

Anonymous

100 RON
Doamne ajuta!
16 Mar 2017
14 Mar 2017
Bafta, Alex!
07 Mar 2017

Anonymous

30 RON
03 Mar 2017
03 Mar 2017