Impreuna putem reusi

 

Alin Dinu Asociația Studenți pentru viață

8% Complete
80 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații

Salutare! 

 

Imi place sa alerg si sa ma implic in diverse lucruri, defapt imi place sa ma implic cam in orice activitate prin care pot sa ajut oameni si in acelasi timp sa invat si eu ceva. 

"Crosul pentru viață”  2017  este un eveniment sportiv caritabil, al cărui scop este acela de a atrage atenția asupra diverselor probleme sociale legate de respectul pentru viață, promovând totodată, un stil de viață sănătos și echilibrat.

 

Te așteptăm cu drag să te bucuri alături de noi de beneficiile unei curse de alergat, promovând viața, ajutând femei și familii să depășească momentele delicate și să se reintegreze în societate.

 

Ajută pe oricine, dă-i oricui vine să ceară de la tine, chiar dacă nu-l poţi ajuta decât cu puţin.

Haideti sa fim solidari, haideti sa donam!

Impreuna putem reusi :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Studenți pentru viață este o organizație înființată în 2013, care oferă sprijin și consiliere tinerelor și adolescentelor aflate în criză de sarcină sau situații de violență și desfășoară programe de formare destinate tinerilor pentru familie și integrare socială.            

“Crosul pentru viață”  2017  este un eveniment sportiv caritabil organizat de către Asociația Studenți pentru viață în colaborare cu Pegas Triatlon Club, al cărui scop este acela de a atrage atenția asupra diverselor probleme sociale legate de respectul pentru viață, promovând totodată, un stil de viață sănătos și echilibrat

        “Crosul pentru viață”  2017  este un eveniment sportiv caritabil organizat de către Asociația Studenți pentru viață în colaborare cu Pegas Triatlon Club, al cărui scop este acela de a atrage atenția asupra diverselor probleme sociale legate de respectul pentru viață, promovând totodată, un stil de viață sănătos și echilibrat. Acest proiect face parte din seria

 

2 Donații

Anonymous

50 RON
15 Mar 2017

Anonymous

30 RON
hai cu șerul, bosule, fă spam pe sociale, că ce facem aici?
14 Mar 2017