Ana Maria Avram - Asociația Studenți pentru viață

Sprijin pentru viață

30 RON Donatii stranse
5% Complete
600 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

Viața este cel mai frumos dar oferit de Dumnezeu. 

Alături de echipa organizației Studenți pentru Viață și a prietenilor de la Pegas Triatlon Club, avem ocazia să dăm o mână de ajutor femeilor aflate în criză(sarcina neaşteptată, violență, abuz, impas material, locativ ș.a.m.d).

Pe 12 martie voi împlini minunata vârstă de 24 de ani și pentru că îmi place să îi am alături pe cei dragi în astfel de momente, vă invit pe toți să participați sau să susțineți Crosul pentru viață,care va avea loc sâmbătă, 17 martie 2018, în parcul Alexandru Ioan Cuza din București. 

Vom face sport, vom simţi bucuria vieţii şi ne vom gândi şi la scopul acestui eveniment caritabil: de a atrage atenția asupra diverselor probleme sociale legate de respectul pentru viață, promovând totodată, un stil de viață sănătos și echilibrat.

Aşadar, de ziua mea, cel mai important cadou ar fi să știu că sunteți alături de mine și de cauza pe care știți cu toți că o susțin. 

Pentru această cauză mi-am propus să găsesc 20 de prieteni, care să doneze cel puțin 30 de lei.

Ajutorul tău contează :)

Vă îmbrăţişez cu drag,

Ana Maria

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Studenți pentru viață

Asociația Studenți pentru viață este o organizație înființată în 2013, care oferă sprijin și consiliere tinerelor și adolescentelor aflate în criză de sarcină sau situații de violență și desfășoară programe de formare destinate tinerilor pentru familie și integrare socială.            

Sprijin pentru femeile și familiile aflate în situație de criză ~ 2018

Sprijinirea unui număr de 10 mame și 14 copii, pentru a acoperi costurile nevoilor de bază: alimentație, igienă, utilități, consultații medicale. 

Crosul pentru viata ~ 2018

Dragi prieteni, În data de 17 martie 2018 va avea loc a patra ediţie a Crosului pentru Viaţă! Crosul pentru Viaţă este organizat de Asociaţia Studenţi pentru Viaţă, în parteneriat cu Pegas

1 Donatii

Anonymous

30 RON
14 feb 2018