Ana Maria Avram - Asociația Studenți pentru viață

Alerg pentru viață

0 RON Donatii stranse
0% Complete
400 RON Target
0 Donatii
27 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

Alături de echipa organizației Studenți pentru Viață și a prietenilor de la Pegas Triatlon Club, avem ocazia să dăm o mână de ajutor femeilor aflate în criză(sarcina neaşteptată, violență, abuz, impas material, locativ ș.a.m.d).

Anul acesta am decis să alerg pentru această cauză pe care o susțin de multă vreme și în organizarea căreia mă implic cu drag în fiecare an.

De asemenea, pe data de 12 martie voi împlini minunata vârstă de 25 de ani și pentru că îmi place să îi am alături pe cei dragi în astfel de momente, vă invit pe toți să participați sau să susțineți Crosul pentru viață, care va avea loc sâmbătă, 16 martie 2019, în parcul Alexandru Ioan Cuza din București. 

Și anul acesta doresc să îmi donez ziua de naștere și cel mai important cadou ar fi să știu că sunteți alături de mine și de cauza pe care știți cu toții că o susțin. 

Pentru această cauză mi-am propus să găsesc 20 de prieteni, care să doneze cel puțin 15 de lei.

Viața este cel mai frumos dar oferit de Dumnezeu. 

Ajutorul tău contează :)

Vă îmbrăţişez cu drag,

Ana Maria


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Studenți pentru viață

Asociația Studenți pentru viață este o organizație înființată în 2013, care oferă sprijin și consiliere tinerelor și adolescentelor aflate în criză de sarcină sau situații de violență și desfășoară programe de formare destinate tinerilor pentru familie și integrare socială.            

Sprijin pentru femeile și familiile aflate în situație de criză ~ 2019

Sprijinirea unui număr de 10 mame și 14 copii, pentru a acoperi costurile nevoilor de bază: alimentație, igienă, utilități, consultații medicale. 

Crosul pentru viata ~ 2019

Dragi prieteni, În data de 16 martie 2019 va avea loc a cincea ediţie a Crosului pentru Viaţă! Crosul pentru Viaţă este organizat de Asociaţia Studenţi pentru Viaţă, în parteneriat cu Pegas

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!