De ziua mea, îmi doresc ca fiecare copil să aibă o zi de naștere!

 

Ana Maria Avram Asociația Studenți pentru viață

100% Complete
515 RON
Donations raised
400 RON
Target
8
Donations

Dragi prieteni,

Alături de echipa organizației Studenți pentru Viață și a prietenilor de la Pegas Triatlon Club, avem ocazia să dăm o mână de ajutor femeilor aflate în criză(sarcina neaşteptată, violență, abuz, impas material, locativ ș.a.m.d).

 Îmi doresc ca fiecare copil să aibă șansa la o zi de naștere. Să aibă o șansă la viață! Anul acesta am decis să alerg pentru această cauză pe care o susțin de multă vreme și în organizarea căreia mă implic cu drag în fiecare an.

De asemenea, pe data de 12 martie voi împlini minunata vârstă de 25 de ani și pentru că îmi place să îi am alături pe cei dragi în astfel de momente, vă invit pe toți să participați sau să susțineți Crosul pentru viață, care va avea loc sâmbătă, 16 martie 2019, în parcul Alexandru Ioan Cuza din București. 

Și anul acesta doresc să îmi donez ziua de naștere și cel mai important cadou ar fi să știu că sunteți alături de mine și de cauza pe care știți cu toții că o susțin. 

Pentru această cauză mi-am propus să găsesc 20 de prieteni, care să doneze cel puțin 15 de lei.

Viața este cel mai frumos dar oferit de Dumnezeu. 

Ajutorul tău contează :)

Vă îmbrăţişez cu drag,

Ana Maria


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația Studenți pentru viață este o organizație înființată în 2013, care oferă sprijin și consiliere tinerelor și adolescentelor aflate în criză de sarcină sau situații de violență și desfășoară programe de formare destinate tinerilor pentru familie și integrare socială.            

Sprijinirea unui număr de 10 mame și 14 copii, pentru a acoperi costurile nevoilor de bază: alimentație, igienă, utilități, consultații medicale. 

Dragi prieteni, În data de 16 martie 2019 va avea loc a cincea ediţie a Crosului pentru Viaţă! Crosul pentru Viaţă este organizat de Asociaţia Studenţi pentru Viaţă, în parteneriat cu Pegas Triatlon Club, având drept scop atât promovarea unui stil de viaţa sănătos, cât şi sprijinirea femeilor şi familiilor aflate în situaţie de criză (sarcina neaşteptată, violență, abuz,

 

8 Donations

Anonymous

30 RON
Doamne ajută!
12 Mar 2019

Anonymous

50 RON
12 Mar 2019

Anonymous

160 RON
11 Mar 2019

Anonymous

100 RON
10 Mar 2019

Anonymous

45 RON
Iti multumesc pt ca esti o luptatoare, ca ne inveti sa nu ne dam niciodata batuti, sa indraznim si sa fim solidari cu oamenii in dificultate! Iti multumesc pt prietenia ta, sa ramana pe viata! La multi ani!
08 Mar 2019

Anonymous

30 RON
Succes!
03 Mar 2019

Anonymous

60 RON
01 Mar 2019
24 Feb 2019