Asociația Studenți pentru viață

Asociația Studenți pentru viață

Sprijin pentru femeile și familiile aflate în situație de criză ~ 2016

Status: Finantat

Prin intermediul campaniei „Sprijin pentru femeile și familiile aflate în situație de criză” încercăm să atragem atenția, dar și sprijinul, către necesitatea susținerii femeilor și a familiilor, atunci când se află în cele mai delicate perioade ale vieții. 

[ Show more ]

890 RON

Sumă:

3

Galantomi:

16

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Prin intermediul campaniei „Sprijin pentru femeile și familiile aflate în situație de criză” încercăm să atragem atenția, dar și sprijinul, către necesitatea susținerii femeilor și a familiilor, atunci când se află în cele mai sensibile perioade ale vieții. O mână întinsă unei femei abandonate sau abuzate în unul din cele mai vulnerabile momente al vieții – atunci când află că este însărcinată – constituie de cele mai multe ori factorul determinant între ceea ce își dorește și ceea ce este constrânsă să aleagă.

În aceeași măsură, sprijinul acordat unei familii aflate într-o situație dificilă, pentru depășirea acesteia și dobândirea autonomiei, este crucial în consolidarea și dezvoltarea ei ca întreg, dar și a fiecărui membru în parte.

De-a lungul celor 3 ani de activitate, Asociația Studenți pentru viață a sprijinit peste 40 de femei și familii aflate în astfel de situații de criză acordând, ori de câte ori a fost nevoie, ajutor de urgență constând în alimente, plata diverselor servicii medicale si medicamentelor, consiliere, îmbrăcăminte, lemne de foc, sprijin financiar pentru plata chiriei ș.a.m.d.. Această activitate este desfășurată în continuare, asociația susținând în mod consecvent mame singure precum si familii și preluând cu promptitudine oricare nouă solicitare.

Poți ajuta și tu ca aceste familii să-și recapete încrederea, să se integreze social, sperând la o zi de mâine mai bună.

Sprijină si tu!