Asociația Studenți pentru viață

Asociația Studenți pentru viață

Sprijin pentru femeile și familiile aflate în situație de criză ~ 2017

Status: Finantat

“Crosul pentru viață”  2017  este un eveniment sportiv caritabil organizat de către Asociația Studenți pentru viață în colaborare cu Pegas Triatlon Club, al cărui scop este acela de a atrage atenția asupra diverselor probleme sociale legate de respectul pentru viață, promovând totodată, un stil de viață sănătos și echilibrat

[ Show more ]

2,308 RON

Sumă:

1

Galantomi:

43

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

“Crosul pentru viață”  2017  este un eveniment sportiv caritabil organizat de către Asociația Studenți pentru viață în colaborare cu Pegas Triatlon Club, al cărui scop este acela de a atrage atenția asupra diverselor probleme sociale legate de respectul pentru viață, promovând totodată, un stil de viață sănătos și echilibrat.

La ultima ediţie, cea din 2016, 150 de alergători cu zâmbetul pe buze au luat startul la Crosul pentru viață și au ajutat la strângerea unei sume de 4.600 RON, cu ajutorul cărei asociaţia noastră a asigurat chiria a unei mame singure cu o fetiţă de 6 ani, a sprijinit cu alimente si produse de igienă 2 familii si a desfăşurat acţiuni de promovare şi conştientizare a valorii vieţii.

Anul acesta ne-am stabilit două obiective precise:

Sprijinirea unui număr de 10 mame și 14 copii, pentru a acoperi costurile nevoilor de bază: alimentație, igienă, utilități, consultații medicale. Suportul acordat de către Studenți pentru viață include și acțiuni în zona de consiliere în vederea orientării profesionale și a incluziunii sociale. Suma minimă necesară este de 10.000 Ron.

Asigurarea unui fond de urgență pentru situațiile de criză, din ce în ce mai frecvent apărute. Pentru ca Asociația Studenți pentru viață să își desfășoare optim activitățile, existența acestui fond este o condiție mai mult decât necesară

Te așteptăm cu drag să te bucuri alături de noi de beneficiile unei curse de alergat, promovând viața, ajutând femei și familii să depășească momentele delicate și să se reintegreze în societate.

Sprijină și tu!

Înscrie-te la una dintre curse și poți opta pentru a deveni fundraiser, ambasadorul cauzei pe care o suținem.

 Echipa inimoasă - Studenți pentru Viață & Pegas Triatlon Club