Asociația Studenți pentru viață

Asociația Studenți pentru viață

Crăciun de poveste @ Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2018

Dată: 31 December 2018
Spectacolul caritabil „Sărbători pentru toți” Dragi prieteni,În data de 18 decembrie va avea loc cea de-a cincea ediție a Spectacolului carit
[ Show more ]

4

Galantomi:

23

Donații:

993 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Spectacolul caritabil „Sărbători pentru toți”

Dragi prieteni,

În data de 18 decembrie va avea loc cea de-a cincea ediție a Spectacolului caritabil „Sărbători pentru toți”, în cadrul colaborării dintre Filiala Asociației „Studenți pentru viață” din Universitatea din București și Centrul de zi pentru copii „Sf. Muceniță Sofia”, care sprijină copiii proveniți din familii defavorizate social. Spectacolul se va desfășura în Aula Magna a Facultății de Drept, începând cu orele 17.

În cadrul spectacolului, care va fi prezentat de actrița Ioana Picoș, vor urca pe scenă: corul de colindători al Asociației Studenți pentru viață, corul copiilor de la Centrul „Sf. Muceniță Sofia” și alte grupuri de colindători. Copiii se vor bucura de întâlnirea cu Moș Crăciun și de alte surprize pe care le pregătim pentru ei.

În cadrul spectacolului va avea loc o expoziție de pictură unde vor fi expuse lucrări realizate de copiii de la Centrul „Sf. Muceniță Sofia”, precum și un târg caritabil de prăjituri realizate de voluntarii Asociației Studenți pentru viață. Toate donațiile și cadourile care vor fi strânse în timpul evenimentului vor merge către copiii de la Centrul „Sf. Muceniță Sofia”.

Deoarece Crăciunul este sărbătoarea bucuriei și a dăruirii, iar bucuria este deplină doar atunci când este împărtășită cu ceilalți, vă invităm cu drag să înmulțim fapta bună și să fim un sprijin pentru copilașii aflați în impas. Vă așteptăm alături de noi la spectacol!

Cu recunoștință,

Asociația Studenți pentru viață