Crosul pentru viata ~ 2016

Evenimentul Crosul pentru viață este o acțiune caritabilă ce are drept scop promovarea respectării și sprijinirii femeilor și familiilor aflate în situație de criză (sarcină neașteptată, violență, abuz, impas material, locativ).

Evenimentul este organizat de către Asociatia „Studenți pentru viață” (studentipentruviata.ro) și face parte din „Luna pentru viață”.
Fondurile obținute în urma evenimentului vor fi folosite pentru acordarea de sprijin de urgență grupurilor țintă, la solicitarea acestora și la derularea de evenimente de conștientizare a gradului de risc social în care se află grupurile țintă.
Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 19 martie, între orele 10.00 – 13.00, în Parcul Alexandru Ioan Cuza din București (Parcul „I.O.R.”), și va avea startul în Strada Rotundă.

Evenimentul va avea doua probe:
– Crosul – constand în aprox. 9 km (3 ture de lac, cu afișarea rezultatelor)
– Fun Race – în 3 km (o tură de lac)
– Crosul se va desfasura in Parcul Alexandru Ioan Cuza din București, cu startul și finish-ul în Str. Rotundă. Traseul va consta in una, respectiv trei ture de lac, in functie de proba aleasa.

Pachetul de concurs cuprinde: număr de concurs, acces la punctul de revitalizare, înregistrarea timpului şi înscrierea în clasament, medalie de finisher, diplomă electronică (ulterior incheierii evenimentului), precum si materiale promotionale/informative privind cauza.
Ridicarea pachetului de concurs va putea fi efectuată la locul de start, în dimineaţa cursei, intre orele 9.15 – 09:45.
Alergătorii vor participa la eveniment cu propriul echipament. Se recomandă alergătorilor să poarte echipament de alergare corespunzător condițiilor meteorologice din ziua respectivă.

Înscrierile online se fac prin completarea formularului de înscriere de pe site-ul crosulpentruviata.ro ( http://www.crosulpentruviata.ro/inregistreaza-te/ ) pana la data de 17.03.2016, ora 20:00 și prin efectuarea unor donații pentru susținerea cauzei „Sprijin pentru femeile și familiile aflate în situație de criză”.

[ Show more ]
Galantomi:

3

Donatii:

16

Suma:

890 RON

Pagini fundraising

Traian-Cristian David-Matei sprijina viata alergand la Crosul pentru Viata

Salutare, Numele meu este Traian-Cristian David-Matei si sprijin viata alergand la Crosul pentru Viata. Imi place sa alerg si iubesc sa ajut oamenii.

999 RON Target
80 RON Suma
2 Donatii
8.008008008008% Complete

Haideti sa ajutam si noi!

Asociatia Studenti pentru viata sprijina femei si familii in situatii dificile, de criza. Haideti sa dam cu totii o mana de ajutor! Pe 19 martie 2016

700 RON Target
580 RON Suma
10 Donatii
82.857142857143% Complete

Sprijin pentru viata

Despre mine - conteaza prea putin: important este de ce sa sustinem dreptul la viata? de ce sa luptam pentru ca toate fiintele sa se bucure de acest d

500 RON Target
230 RON Suma
4 Donatii
46% Complete