Să oferim un Crăciun de poveste copiilor

 

Cristina Sima Asociația Studenți pentru viață

96.666666666667% Complete
290 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
6
Donații

Dragi prieteni, 

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, avem ocazia să oferim sprijin copiilor de la Centrul „Sf. Sofia”.

Voi cânta pe data de 18 decembrie,, la spectacolul caritabil „Sărbători pentru toți”  în cadrul corului Asociației „Studenți pentru viață”, pentru a oferi un Crăciun cât mai frumos acelor copii proveniți din familii defavorizate social. Evenimentul va începe de la ora 17:00, iar locația este Aula Magna a Facultății de Drept din cadrul Universității București.

Ar fi minunat sa putem face sa zâmbească și să se bucure atâția copii de la centru! Pentru ei, noi vom realiza o seara magică, pe care toți copiii din lume merită să o traiască. Pentru asta, am nevoie de cel puțin 20 de prieteni care să doneze minim 15 RON și vom face visul de Crăciun să devină realitate!

Copiii au nevoie de sprijinul tău! Fiecare persoană  poate contribui la realizarea acestui spectacol printr-o donatie, oricine poate fi Moș Crăciun. Vine Crăciunul, cea mai frumoasă perioadă din an, haideți să fim mai buni și să ajutăm! Oferă bucurie și de acest Crăciun!!

Vă urez un Crăciun fericit, de poveste, încărcat de bucuria de a primi și a dărui!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Studenți pentru viață este o organizație înființată în 2013, care oferă sprijin și consiliere tinerelor și adolescentelor aflate în criză de sarcină sau situații de violență și desfășoară programe de formare destinate tinerilor pentru familie și integrare socială.            

SUSŢIN PROIECTUL

Crăciun de poveste

Prin proiectul „Crăciun de poveste” ne propunem sprijinirea unui număr de 30 de copii din cadrul Centrului de zi pentru copii ,,Sf. Muceniță Sofia”, proveniți din familii defavorizate social, pe parcursul perioadei sărbătorilor de iarnă.

Spectacolul caritabil „Sărbători pentru toți” Dragi prieteni,În data de 18 decembrie va avea loc cea de-a cincea ediție a Spectacolului caritabil „Sărbători pentru toți”, în cadrul colaborării dintre Filiala Asociației „Studenți pentru viață” din Universitatea din București și Centrul de zi pentru copii „Sf. Muceniță Sofia”, care sprijină copiii proveniți din fa

 

6 Donații

Anonymous

15 RON
09 Dec 2018

Anonymous

100 RON
Faci o treabă minunată, „piticot”. Mult succes!
09 Dec 2018
04 Dec 2018
Daruind vei dobandi!
04 Dec 2018

Larisa Simon

30 RON
04 Dec 2018

Anonymous

30 RON
04 Dec 2018