Echipa SPV Aleargă pentru viață

 

Eugeniu Dedov Asociația Studenți pentru viață

26% Complete
130 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații

O viață activă înseamnă o viață mai sănătoasă.

Eu sunt studentă la Facultatea de Inginerie Medicală, Universitatea POLITEHNICA din București și vice-președintă a Asociației Studenți pentru Viață.

Nu prea am tangențe foarte mari cu sportul, însă nu mă feresc să fac mișcare. Fie că merg seara la alergat sau se întâmplă să mă grăbesc undeva, fie că plec într-o drumeție sau pur și simplu colind prin oraș, îmi place, să nu stau în loc.

Vreau să particip la Crosul pentru Viață, pentru că eu consider că fiecare avem dreptul să trăim și să ne dezvoltăm.

Noi vom alerga, duminică, 22 martie 2015, orele 15:00, în parcul Tineretului, în cadrul Crosului Alerg pentru Viață. Ne-am propus să strângem bani în vederea derulării campaniei: „Copil ca tine sunt și eu”. Haideți să fim solidari și să luptăm pentru viață!

Ancuța Feier, vicepreședinte SPV 

 

A început din dragoste pentru sport, a continuat din dorința de a avea o sanatate în regulă, și s-a transformat în ideea de a sprijini o idee nobilă, ideea de a alerga pentru viață.

George Săilă, voluntar SPV

 

Modul activ de viață și alergatul în special este prin excelență o luptă pentru viață, pentru sănătate.

Alerg pentru viață nu este genul de eveniment sportiv care să ne pună să-ne depășim limitele sau să demonstrăm cuiva ceva. Alerg pentru Viață e, mai întâi de toate, o formă de recunoaștere a unei activități,  a unei idei în care credem și pe care suntem bucuros să o promovăm, apoi e o formă de recunoștință față de cei de la Studenți pentru Viață care luptă pentru ca ea, Viața, să fie posibilă, să fie experimentată de toți copiii.

Pe 22 martie echipa de voluntari Studenți pentru viață alergam împreună, pentru cei ce au nevoie de noi. Împreună vom reuși! 

Eugeniu Dedov, voluntar SPV


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Studenți pentru viață este o organizație înființată în 2013, care oferă sprijin și consiliere tinerelor și adolescentelor aflate în criză de sarcină sau situații de violență și desfășoară programe de formare destinate tinerilor pentru familie și integrare socială.            

Proiectul „Copil ca tine sunt și eu” este o campanie care are ca scop creșterea gradului de conștientizare a opiniei publice cu privire la respectul și atenția acordată vieții copiilor cu nevoi speciale, precum și asupra necesității de integrare socială a acestora.

Crosul Alerg pentru viață este un cros popular de 5 kilometri organizat de Studenți pentru viață, care va avea loc duminică, 22 martie, de la ora 15.00 în Parcul Tineretului. Startul se ia la intrarea Șincai, iar înscrierile se fac prin completarea formularului de înscriere disponibil aici:  http://studentipentruviata.ro/inscrieri-alerg-pentru-viata/ Nu se percepe taxă de înscrie

 

2 Donații

21 Mar 2015
20 Mar 2015