Alerg pentru viață

 

Andreea Vatră Asociația Studenți pentru viață

31.818181818182% Complete
350 RON
Sumă strânsă
1,100 RON
Target
2
Donații

Salut!

Particip la Crosul pentru viață, cu obiectivul de a strânge câte 100 lei pentru fiecare kilometru din cei 11 de parcurs.

Donațiile vor fi alocate sprijinirii fetelor însărcinate și celor ce au născut, precum si bebelușilor lor, după nevoie, prin activitatea desfășurată în cadrul Centrului Sfânta Alexandra Imparateasa (https://centrulalexandra.ro/).

Vă mulțumesc.

Andreea Vatră


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Studenți pentru viață este o organizație înființată în 2013, care oferă sprijin și consiliere tinerelor și adolescentelor aflate în criză de sarcină sau situații de violență și desfășoară programe de formare destinate tinerilor pentru familie și integrare socială.            

Sprijinirea unui număr de 10 mame și 14 copii, pentru a acoperi costurile nevoilor de bază: alimentație, igienă, utilități, consultații medicale. 

Dragi prieteni, În data de 14 martie 2020 va avea loc a șasea ediţie a Crosului pentru Viaţă! Crosul pentru Viaţă este organizat de Asociaţia Studenţi pentru Viaţă, în parteneriat cu Pegas Triatlon Club, având drept scop atât promovarea unui stil de viaţa sănătos, cât şi sprijinirea femeilor şi familiilor aflate în situaţie de criză (sarcina neaşteptată, violență, abuz,

 

2 Donații

Rensky

150 RON
O primăvara frumoasa
08 Mar 2020
21 Feb 2020