Radu Ioan - Asociația Studenți pentru viață

Să sprijinim împreună famiile aflate în situație de criză

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Fondurile rezultate din aceste donații vor fi redirecționate Centrului de consiliere pentru părinți și copii “Sfânta Alexandra Ȋmpărăteasa” care are ca scop sprijinirea femeilor și familiilor aflate ȋn situație de criză (sarcină neașteptată, violență, abuz, impas material sau locativ) - a se vedea siteul: romaniapentruviata.ro

Puteți participa la Crosul pentru Viață 2020 și suma alocată înscrierii va merge în aceeași direcție - a se vedea siteul: crosulpentruviata.ro.  

 

Vă mulțumesc în numele lor!

Radu Ioan


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Studenți pentru viață

Asociația Studenți pentru viață este o organizație înființată în 2013, care oferă sprijin și consiliere tinerelor și adolescentelor aflate în criză de sarcină sau situații de violență și desfășoară programe de formare destinate tinerilor pentru familie și integrare socială.            

Sprijin pentru femeile și familiile aflate în situație de criză ~ 2020

Sprijinirea unui număr de 10 mame și 14 copii, pentru a acoperi costurile nevoilor de bază: alimentație, igienă, utilități, consultații medicale. 

Crosul pentru viață ~ 2020

Dragi prieteni, În data de 14 martie 2020 va avea loc a șasea ediţie a Crosului pentru Viaţă! Crosul pentru Viaţă este organizat de Asociaţia Studenţi pentru Viaţă, în parteneriat cu Pegas

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!