Să sprijinim împreună famiile aflate în situație de criză

 

Radu Ioan Asociația Studenți pentru viață

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

Fondurile rezultate din aceste donații vor fi redirecționate Centrului de consiliere pentru părinți și copii “Sfânta Alexandra Ȋmpărăteasa” care are ca scop sprijinirea femeilor și familiilor aflate ȋn situație de criză (sarcină neașteptată, violență, abuz, impas material sau locativ) - a se vedea siteul: romaniapentruviata.ro

Puteți participa la Crosul pentru Viață 2020 și suma alocată înscrierii va merge în aceeași direcție - a se vedea siteul: crosulpentruviata.ro.  

 

Vă mulțumesc în numele lor!

Radu Ioan


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Studenți pentru viață este o organizație înființată în 2013, care oferă sprijin și consiliere tinerelor și adolescentelor aflate în criză de sarcină sau situații de violență și desfășoară programe de formare destinate tinerilor pentru familie și integrare socială.            

Sprijinirea unui număr de 10 mame și 14 copii, pentru a acoperi costurile nevoilor de bază: alimentație, igienă, utilități, consultații medicale. 

Dragi prieteni, În data de 14 martie 2020 va avea loc a șasea ediţie a Crosului pentru Viaţă! Crosul pentru Viaţă este organizat de Asociaţia Studenţi pentru Viaţă, în parteneriat cu Pegas Triatlon Club, având drept scop atât promovarea unui stil de viaţa sănătos, cât şi sprijinirea femeilor şi familiilor aflate în situaţie de criză (sarcina neaşteptată, violență, abuz,

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!