De ziua mea, îmi doresc ca fiecare copil să aibă o zi de naștere!

 

Ana Maria Avram Asociația Studenți pentru viață

100% Complete
515 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații

Dragi prieteni,

Viața este cel mai frumos dar oferit de Dumnezeu. Mie mi-a fost dăruită la început de primăvară, într-o lună binecuvântată, în anotimpul renașterii.

Cea mai frumoasă zi din an pentru fiecare din noi este ziua de naștere, deoarece este ziua în care sărbătorim viața.

Pe data de 12 martie voi împlini minunata vârstă de 26 de ani și,pentru că îmi place să îi am alături pe cei dragi în astfel de momente, vă invit pe toți să participați sau să susțineți Crosul pentru viață, la care voi alerga pe data de 14 martie 2020, în parcul Alexandru Ioan Cuza(IOR) din București.

Îmi doresc ca fiecare copil să aibă o zi de naștere.  Femeile aflate în criză(sarcina neaşteptată, violență, abuz, impas material, locativ ș.a.m.d) trebuie ajutate.

Cel mai frumos cadou ar fi să știu că sunteți alături de mine și de cauza pro viață pe care știți cu toții că o susțin.

 

Ajutorul tău contează :)

Vă îmbrăţişez cu drag,

Ana Maria


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Studenți pentru viață este o organizație înființată în 2013, care oferă sprijin și consiliere tinerelor și adolescentelor aflate în criză de sarcină sau situații de violență și desfășoară programe de formare destinate tinerilor pentru familie și integrare socială.            

Sprijinirea unui număr de 10 mame și 14 copii, pentru a acoperi costurile nevoilor de bază: alimentație, igienă, utilități, consultații medicale. 

Dragi prieteni, În data de 14 martie 2020 va avea loc a șasea ediţie a Crosului pentru Viaţă! Crosul pentru Viaţă este organizat de Asociaţia Studenţi pentru Viaţă, în parteneriat cu Pegas Triatlon Club, având drept scop atât promovarea unui stil de viaţa sănătos, cât şi sprijinirea femeilor şi familiilor aflate în situaţie de criză (sarcina neaşteptată, violență, abuz,

 

4 Donații

08 Mar 2020
06 Mar 2020

Anonymous

50 RON
04 Mar 2020

Anonymous

115 RON
03 Mar 2020