Dăruind vei dobândi!

 

Adina Murăreci Asociația Studenți pentru viață

80% Complete
480 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
7
Donații

În ziua de astăzi nimic nu mai este normal. Femei care își doresc copii nu pot rămâne însărcinate din cauza stresului care nu ne mai dă pace, mediului poluat în care trăim zi de zi, a mâncării tot mai puțin sănătoase, apariției acestei dorințe la vârste înaintate când nu se mai poate face nimic, etc.

Pe de altă parte, femei care au șansa prețioasă de a avea un copil, o resping, din cauza momentului nepotrivit în care acesta apare sau mai bine zis, a gândirii neomenești a celor din jur, punându-se presiune pe ele și insuflându-le ideea avortului ca unică și ideală rezolvare pentru toate problemele lor.

Însă mai există și oameni buni, oameni raționali, cu suflet și minte și credință, care vor sa întindă o mână de ajutor, care cred că bobul de mazăre din pântec este o viață cu proprie personalitate încă din momentul concepției, până la moartea naturală. În privința primul aspect noi, oamenii de rând, nu putem face prea multe, dar în privința celui de al doilea, devenim puțin mai putincioși. Haideți să sprijinim femeile în criză de sarcină. Eu pe 14 martie alerg pentru ele.

Puteți ajuta și dumneavoastră susținând acest eveniment, cu donații atât cât se poate sau venind alături de mine să alergăm împreună în parcul IOR la cea de a șasea ediție "Crosul pentru Viață"! Fondurile colectate prin organizarea crosului vor fi donate Centrului de consiliere pentru părinți și copii “Sfânta Alexandra Ȋmpărăteasa” ȋn scopul derulării campaniei "Sprijin pentru femeile și familiile aflate ȋn situație de criză"(sarcină neașteptată, violență, abuz, impas material, locativ ș.a.m.d).

Haideți SĂ FIM UMANI. Consider ca aceasta este rezolvarea multor probleme ale zilelor noastre.

Voi alerga alături de logodnicul meu și ne-am propus ca target 100 de lei pentru fiecare km, în total suma de 600 de lei.

Vă mulțumesc!

Adina Murăreci


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Studenți pentru viață este o organizație înființată în 2013, care oferă sprijin și consiliere tinerelor și adolescentelor aflate în criză de sarcină sau situații de violență și desfășoară programe de formare destinate tinerilor pentru familie și integrare socială.            

Sprijinirea unui număr de 10 mame și 14 copii, pentru a acoperi costurile nevoilor de bază: alimentație, igienă, utilități, consultații medicale. 

Dragi prieteni, În data de 14 martie 2020 va avea loc a șasea ediţie a Crosului pentru Viaţă! Crosul pentru Viaţă este organizat de Asociaţia Studenţi pentru Viaţă, în parteneriat cu Pegas Triatlon Club, având drept scop atât promovarea unui stil de viaţa sănătos, cât şi sprijinirea femeilor şi familiilor aflate în situaţie de criză (sarcina neaşteptată, violență, abuz,

 

7 Donații

Anonymous

200 RON
13 Mar 2020

Anonymous

50 RON
02 Mar 2020
29 Feb 2020

Anonymous

30 RON
26 Feb 2020
26 Feb 2020
Luptăm împreună!
25 Feb 2020

Anonymous

20 RON
24 Feb 2020