Eliza Cloțea - Asociația Studenți pentru viață

Fiecare copil merită un Crăciun de poveste

103 RON Donatii stranse
25.75% Complete
400 RON Target
3 Donatii

 

Dragi prieteni,

Vă aduceți aminte de serbările de Crăciun din copilărie? De emoția pe care o resimțeați urcând pe scenă, recitând o poezie pentru Moș Crăciun și fiind aplaudat de părinți și bunici entuziasmați? Fiecare dintre noi a făcut parte cândva dintr-o poveste de Crăciun, care peste ani a rămas într-un colțisor drag sufletului nostru și ne amintește de vremea când priveam totul cu ochi de copii.

Acestă poveste nu este este și cea a copilașilor de la Centrul de zi ,,Sf. Sofia". Ei nu urcă pe scenă, nu îl trag de barbă pe Moș Crăciun, nu fac scenetă cu magi, îngerași și Sfânta Familie. Ei nu trăiesc emoția Crăciunul așa cum fiecare copil ar trebui să aibă șansa, însă noi, împreună, putem face o schimbare în bine.

Alături de colegii mei de la Stundeți pentru viață, voi cânta la spectacolul caritabil ,,Sărbători pentru toți" dedicat copilașilor de la centrul ,,Sf. Sofia", în data de 18 decembrie.

Bucuria este deplină doar atunci când este împărtășită cu ceilalți.Cel mai frumos cadou este să reușesc împreună cu voi să aduc copiilor această bucurie. Pentru acesta, mi-am propus să găsesc 20 de prieteni care să doneze cel puțin 20 de lei.

Haideți, dragilor, să aducem zâmbetul pe chipul copiilor! Haideți să fim un sprijin pentru ei!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Studenți pentru viață

Asociația Studenți pentru viață este o organizație înființată în 2013, care oferă sprijin și consiliere tinerelor și adolescentelor aflate în criză de sarcină sau situații de violență și desfășoară programe de formare destinate tinerilor pentru familie și integrare socială.            

Crăciun de poveste

Prin proiectul „Crăciun de poveste” ne propunem sprijinirea unui număr de 30 de copii din cadrul Centrului de zi pentru copii ,,Sf. Muceniță Sofia”, proveniți din familii defavorizate social, pe parcursul perioadei sărbătorilor de iarnă.

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2018

Spectacolul caritabil „Sărbători pentru toți” Dragi prieteni,În data de 18 decembrie va avea loc cea de-a cincea ediție a Spectacolului caritabil „Sărbători pentru toți”, în cadrul co

3 Donatii

Alexandru T

30 RON
Doamne Ajuta!
06 Dec 2018

Rafa

20 RON
05 Dec 2018
05 Dec 2018