Adina Murăreci - Asociația Studenți pentru viață

Dar din dar se face Rai

400 RON Donatii stranse
66.666666666667% Complete
600 RON Target
10 Donatii

 

Faptul că mai-marii țării nu mișcă un deget în favoarea poporului, ne obligă să conștientizăm că schimbarea vine de la oamenii mici, care tac si fac, știind că degeaba aruncă cu pietre in cei indiferenți, încercând să le inducă vreun stimul de a face bine. Schimbarea vine de la fiecare dintre noi.

Cântecul ne îndeamnă: "Hai să dăm mână cu mână/ Cei cu inima română". Haideți ca din multul sau puținul pe care il avem,să dăruim si celor care nu au. Fiecare dintre voi este specialist în domeniul lui, haideți să fim specialiști în a oferi acestor copii căldură sufletească,pentru că pe cea de la calorifer o au,dar nu e suficientă.

Haideți să le oferim un zâmbet pe chip si unul pe suflet, un chicot de bucurie si un țipăt entuziast: "A venit Moșuuuuuu!!!". Asta vreau să aud de la copiii din centrul Sfânta Sofia, copii proveniți din familii defavorizate.

Crăciunul nu ar trebui să fie singura perioadă din an în care suntem mai buni, însă dacă tu renunți la o shaorma sau un meniu la Mc/ KFC ori la un pachet de țigări si acei 15 lei ai tăi pe care urmează să îi irosești, îi oferi spre clădirea unui Crăciun perfect al unor juniori neajutorați, ei bine, dragul meu prieten, pe lângă faptul că ai făcut o faptă mare pentru sufletul tău si al lor, ai pus baza unei schimbări majore în această țară.

Mi-am propus să găsesc 40 de prieteni doritori pentru a dona cel puțin 15 RON pentru Crăciunul acestor copilași, la care și noi contribuim prin spectacolul caritabil "Sărbători pentru toți". "Acolo unde nu există dar, nu există iubire". Vă mulțumesc pentru ajutorul acordat ! Sărbători fericite !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Studenți pentru viață

Asociația Studenți pentru viață este o organizație înființată în 2013, care oferă sprijin și consiliere tinerelor și adolescentelor aflate în criză de sarcină sau situații de violență și desfășoară programe de formare destinate tinerilor pentru familie și integrare socială.            

Crăciun de poveste

Prin proiectul „Crăciun de poveste” ne propunem sprijinirea unui număr de 30 de copii din cadrul Centrului de zi pentru copii ,,Sf. Muceniță Sofia”, proveniți din familii defavorizate social, pe parcursul perioadei sărbătorilor de iarnă.

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2018

Spectacolul caritabil „Sărbători pentru toți” Dragi prieteni,În data de 18 decembrie va avea loc cea de-a cincea ediție a Spectacolului caritabil „Sărbători pentru toți”, în cadrul co

10 Donatii

14 Dec 2018
13 Dec 2018
11 Dec 2018
08 Dec 2018

George Duminică

50 RON
Nu am făcut niciodată ceva mai util cu banii
07 Dec 2018

Sunrise

50 RON
07 Dec 2018

Anonymous

20 RON
07 Dec 2018
06 Dec 2018
06 Dec 2018
06 Dec 2018