Alearga pentru viata, alearga pentru sanatatea ta!

 

Mircea Georgescu Asociația Studenți pentru viață

66% Complete
330 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații

Dragi prieteni,

Alături de echipa organizației Studenți pentru Viață și a prietenilor de la Pegas Triatlon Club, avem ocazia să dăm o mână de ajutor femeilor aflate în criză (sarcina neaşteptată, violență, abuz, impas material, locativ ș.a.m.d).

Pentru a sprijini viața, am decis să particip la Crosul pentru Viață. 

Vă invit pe toți să participați alături de mine sau să susțineți Crosul pentru viață, care va avea loc sâmbătă, 16 martie 2019, în parcul Alexandru Ioan Cuza din București. 

Pentru această cauză mi-am propus să găsesc aproximativ 30 de prieteni, care să doneze cel puțin 15 de lei pentru cauza noastră.

Oricine poate face o faptă bună, să ajute o mamă să nască și să crească un copil cu un simplu click, donând.

Cu fiecare copil, un înger vine pe lume!

 

Pentru cei care doresc nu doar să doneze ci și să alerge pentru viață, înscrierile se fac online.

http://www.crosulpentruviata.ro/inregistreaza-te/

 

Vă mulțumesc!

Mircea


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Studenți pentru viață este o organizație înființată în 2013, care oferă sprijin și consiliere tinerelor și adolescentelor aflate în criză de sarcină sau situații de violență și desfășoară programe de formare destinate tinerilor pentru familie și integrare socială.            

Sprijinirea unui număr de 10 mame și 14 copii, pentru a acoperi costurile nevoilor de bază: alimentație, igienă, utilități, consultații medicale. 

Dragi prieteni, În data de 16 martie 2019 va avea loc a cincea ediţie a Crosului pentru Viaţă! Crosul pentru Viaţă este organizat de Asociaţia Studenţi pentru Viaţă, în parteneriat cu Pegas Triatlon Club, având drept scop atât promovarea unui stil de viaţa sănătos, cât şi sprijinirea femeilor şi familiilor aflate în situaţie de criză (sarcina neaşteptată, violență, abuz,

 

5 Donații

Anonymous

75 RON
04 Mar 2019

Anonymous

75 RON
02 Mar 2019
Success
01 Mar 2019

Anonymous

75 RON
Impreuna suntem mai puternici.
28 Feb 2019

Anonymous

75 RON
28 Feb 2019