Copil ca tine sunt și eu

Proiectul „Copil ca tine sunt și eu” este o campanie care are ca scop creșterea gradului de conștientizare a opiniei publice cu privire la respectul și atenția acordată vieții copiilor cu nevoi speciale, precum și asupra necesității de integrare socială a acestora.

Proiectul presupune producerea și difuzarea la TV și pe internet a unor clipuri tematice, desfășurarea unei campanii de publicitate outdoor, producerea unor materiale de informare (site, reviste, flyere etc.) și organizarea unei conferințe la care să participe părinți ai copiilor cu nevoi speciale, organizații din societatea civilă, persoane publice și reprezentanți ai instituțiilor statului.

Beneficiarii sunt copiii care s-au născut și se vor naște cu nevoi speciale. Nu ne limităm la un număr sau la o grupă de vârstă, deoarece considerăm că noi ca oameni și ca cetățeni avem nevoie să ne schimbăm modul în care privim dizabilitățile și să înțelegem că viața acestor copii este un dar. Că viața unei persoane cu Sindrom Down e la fel de importantă ca viața unui geniu al științei, iar un bătrân imobilizat la pat nu este mai puțin om decât un campion olimpic.

Bugetul necesar pentru realizarea acestui proiect este de 50.000 de lei. Vă invităm să sprijiniți inițiativa noastră cum puteți: prin participarea la Crosul Alerg pentru viață, prin donații și promovare.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

3

Suma:

145 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2018

Daruieste ziua ta ~ 2018

In beneficiul: Copil ca tine sunt și eu

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

15 RON

Suma:

1

Galantomi:
1 Donatii
22 Mar 2015

Crosul Alerg pentru viață ~ 2015

In beneficiul: Copil ca tine sunt și eu

Crosul Alerg pentru viață este un cros popular de 5 kilometri organizat de Studenți pentru viață, care va avea loc duminică, 22 martie, de l

130 RON

Suma:

3

Galantomi:
2 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

500 RON Target
15 RON Suma
1 Donatii
3% Complete

Echipa SPV Aleargă pentru viață

O viață activă înseamnă o viață mai sănătoasă. Eu sunt studentă la Facultatea de Inginerie Medicală, Universitatea POLITEHNICA din Bucure

500 RON Target
130 RON Suma
2 Donatii
26% Complete