Sprijin pentru femeile și familiile aflate în situație de criză ~ 2016

Prin intermediul campaniei „Sprijin pentru femeile și familiile aflate în situație de criză” încercăm să atragem atenția, dar și sprijinul, către necesitatea susținerii femeilor și a familiilor, atunci când se află în cele mai sensibile perioade ale vieții. O mână întinsă unei femei abandonate sau abuzate în unul din cele mai vulnerabile momente al vieții – atunci când află că este însărcinată – constituie de cele mai multe ori factorul determinant între ceea ce își dorește și ceea ce este constrânsă să aleagă.

În aceeași măsură, sprijinul acordat unei familii aflate într-o situație dificilă, pentru depășirea acesteia și dobândirea autonomiei, este crucial în consolidarea și dezvoltarea ei ca întreg, dar și a fiecărui membru în parte.

De-a lungul celor 3 ani de activitate, Asociația Studenți pentru viață a sprijinit peste 40 de femei și familii aflate în astfel de situații de criză acordând, ori de câte ori a fost nevoie, ajutor de urgență constând în alimente, plata diverselor servicii medicale si medicamentelor, consiliere, îmbrăcăminte, lemne de foc, sprijin financiar pentru plata chiriei ș.a.m.d.. Această activitate este desfășurată în continuare, asociația susținând în mod consecvent mame singure precum si familii și preluând cu promptitudine oricare nouă solicitare.

Poți ajuta și tu ca aceste familii să-și recapete încrederea, să se integreze social, sperând la o zi de mâine mai bună.

Sprijină si tu!

[ Show more ]
Galantomi:

3

Donatii:

16

Suma:

890 RON

Evenimente fundraising

19 Mar 2016

Crosul pentru viata ~ 2016

In beneficiul: Sprijin pentru femeile și familiile aflate în situație de criză ~ 2016

Evenimentul Crosul pentru viață este o acțiune caritabilă ce are drept scop promovarea respectării și sprijinirii femeilor și familiilor aflate

890 RON

Suma:

3

Galantomi:
16 Donatii

Pagini fundraising

Traian-Cristian David-Matei sprijina viata alergand la Crosul pentru Viata

Salutare, Numele meu este Traian-Cristian David-Matei si sprijin viata alergand la Crosul pentru Viata. Imi place sa alerg si iubesc sa ajut oamenii.

999 RON Target
80 RON Suma
2 Donatii
8.008008008008% Complete

Haideti sa ajutam si noi!

Asociatia Studenti pentru viata sprijina femei si familii in situatii dificile, de criza. Haideti sa dam cu totii o mana de ajutor! Pe 19 martie 2016

700 RON Target
580 RON Suma
10 Donatii
82.857142857143% Complete

Sprijin pentru viata

Despre mine - conteaza prea putin: important este de ce sa sustinem dreptul la viata? de ce sa luptam pentru ca toate fiintele sa se bucure de acest d

500 RON Target
230 RON Suma
4 Donatii
46% Complete