Asociația Studenți pentru viață

Asociația Studenți pentru viață

Marșul pentru viață 2024 București

Status: Fundraising

Cea mai amplă manifestare pro-viață din România și Republica Moldova a ajuns la cea de-a 14-a ediție: Marșul pentru viață! În 2024, mii de români vor mărșălui pentru a construi împreună pentru viață.

[ Show more ]
1.117% Complete

1,117 RON

Sumă:

3

Galantomi:

8

Donații:

100,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În 30 martie 2024 va avea loc cea de-a 14-a ediție a Marșului pentru viață în România și Republica Moldova, cu tema „Construim împreună pentru viață”.

Evenimentul este cea mai amplă manifestare pro-viață a anului, reunind mii de români din toate categoriile de vârstă, mediile sociale și domeniile profesionale.

Marșul pentru viață devine o platformă anuală pentru exprimarea unității celor care sprijină viața încă de la începutul ei, a solidarității cu fiecare femeie însărcinată și fiecare copil, a încurajării reciproce în misiunea dificilă, dar necesară, de a proteja viața umană în orice circumstanțe.

Tema „Construim împreună pentru viață” subliniază necesitatea implicării tuturor segmentelor societății pentru a sprijini femeia însărcinată să poarte și să nască în cele mai bune condiții copilul cu care este însărcinată: sprijinul familial și al prietenilor, înțelegerea și susținerea bărbaților, implicarea cadrelor medicale, asistenților sociali, psihologilor, preoților, liderilor de opinie, autorităților și actorilor politici.

Marșul este organizat în sute de localități din România și Republica Moldova, iar experiența celor 13 ediții naționale anterioare a demonstrat că succesul și impactul evenimentului este direct corelat cu  resursele financiare. 

În București, Marșul pentru viață este organizat de Asociațiile Studenți pentru viață și România pentru viață, care te invită să sprijini cu o donație organizarea Marșului pentru viață București 2024.

Hai să construim împreună pentru viață!