Traian-Cristian David-Matei - Asociația Studenți pentru viață

Traian-Cristian David-Matei sprijina viata alergand la Crosul pentru Viata

80 RON Donatii stranse
8.008008008008% Complete
999 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare,

Numele meu este Traian-Cristian David-Matei si sprijin viata alergand la Crosul pentru Viata.

Imi place sa alerg si iubesc sa ajut oamenii. Am avut ocazia sa le imbin de citeva ori la evenimentele caritabile la care am participat: Crosul Padurii, Sky Run, Ultra Swim, Semimaraton Brasov, Maratonul International de la Roma, Maratonul International Cluj, Wings for Life, The Color Run, etc.

Evenimentul Crosul pentru Viata este o actiune caritabila ce are drept scop atragerea atentiei si a sprijinului catre diversele probleme sociale spre ameliorarea si rezolvarea carora este directionata activitatea Asociatiei Studenti pentru Viata si face parte dintr-o suita de evenimente aflate sub egida Luna pentru Viata.

Impreuna putem reusi!

Multumesc din suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Studenți pentru viață

Asociația Studenți pentru viață este o organizație înființată în 2013, care oferă sprijin și consiliere tinerelor și adolescentelor aflate în criză de sarcină sau situații de violență și desfășoară programe de formare destinate tinerilor pentru familie și integrare socială.            

Sprijin pentru femeile și familiile aflate în situație de criză ~ 2016

Prin intermediul campaniei „Sprijin pentru femeile și familiile aflate în situație de criză” încercăm să atragem atenția, dar și sprijinul, către necesitatea susținerii femeilor și a familiilor, atunci când se află în cele mai delicate perioade ale vieții. 

Crosul pentru viata ~ 2016

Evenimentul Crosul pentru viață este o acțiune caritabilă ce are drept scop promovarea respectării și sprijinirii femeilor și familiilor aflate în situație de criză (sarcină neașteptată,

2 Donatii

Anonymous

50 RON
Succes!
18 Mar 2016
Felicitari pentru initiative si mult success in realizarea targhetului propus!
17 Mar 2016